diumenge, 7 d’octubre del 2018

Seguint amb la problemàtica de les dietes …
Reunió el 27 de setembre

El passat 27 de setembre es va fer una reunió amb l’infermera Agnès, adjunta a la Directora, (que és de vacances), i residents i familiars. En total, 8 residents i 3 familiars de l’ARFA.

La reunió va ser molt distesa, oberta, i els residents molt contents i ilusionats de poder opinar sobre aquesta problemàtica tan important com és el menjar de cada dia. El clima de la reunió va ser molt coloquial, amb molta participació de tots, generant una confiança i complicitat molt positiva … potser pel fet de no haver-hi jerarquia.

Tothom hi va dir la seva, parlant clarament i sense embuts de totes les pegues, de les coses que ja estan bé, i de les possibles millores, i l’Agnès es va mostrar molt receptiva prenent nota de problemes i propostes.

Hi ha un descontent general amb els menjars de dinar i sopar. Tant pel que fa a la qualitat dels productes, els condiments i les salses, les quantitats, com a la manera de cuinar-los i distribuir-los.

També va sortir la problemàtica dels qui mengen menjar triturat, en el dia a dia però també quan hi ha menjars excepcionals (paellada, …), o quan es fa el berenar dels anniversaris.

Alguns preguntàven si no seria millor cuinar tot el menjar a la mateixa Residència ...