divendres, 26 d’octubre del 2018

Reunió de l’ARFA
per valorar el projecte de reforma del davant

Dimecres 24 ens vàrem veure 8 o 10 familiars de residents per comprendre bé i valorar el projecte presentat pels Serveis Municipals el passat dimecres dia 17, al si del Consell de Participació.

Després de l’alegria i satisfacció inicial en veure que el tema “es movia”, les característiques del projecte ens van preocupar. Contents amb l’impuls de la nova regidora Elizabeth Ruiz, però preocupats perque la idea bàsica del projecte ens va semblar discutible.

La idea del projecte és abaixar la rampa principal de l’entrada del 10% al 6% (fent un parell de graons abans de l’entrada principal), i construint una passarela aixecada vorejant l’edifici.

Amb l’assessorament de l’Isidre Molsosa, arquitecte familiar d’una resident, tots els reunits hi vàrem veure problemes importants de mobilitat, que fan pensar fins i tot en la conveniència d'una opció alternativa més simple ...

Atès que sembla que la maquinària administrativa es pot posar en marxa aviat, vàrem decidir:
  • contactar de seguida la regidora i el Gerent, cosa que ja hem fet, i han reaccionat comprensivament,
  • mirar de contrastar punts de vista amb els serveis municipals concernits. Una reunió entre tècnics ja és prevista pel proper dimecres dia 31 d’octubre.