dilluns, 10 d’agost del 2020

Reunió informal de membres de l'ARFA

Aquest matí, com que la pandèmia continua, hem fet una petita trobada a la plaça de Sta Anna (abans de la Llibertat ...).

Hem parlat de la situació a la Residència: sembla que tot va bé, malgrat les exigències que la Covid, i la Generalitat, raonablement, imposen. Potser són molt estrictes, però millor pecar per excés que per laxitud. Les perspectives generals no semblen bones, i ens temem mesures més limitadores.

La Directora, la M Carmen, ens ha dit que té els matins ocupats per qüestions familiars, però que a les tardes podríem quedar. Li hem proposat que ens digui quin dia, a i quina hora, li aniria bé. Estem doncs pendents de concertar amb ella una petita trobada informal per posar-nos al dia de la problemàtica i les perspectives.

En aquest context, hem acordat:

1/ organitzar una trobada amb els familiars que vulguin i puguin, per el proper dimarts dia 25 d'agost, de 11 a 1 del matí, a la plaça de Sta Anna. L'objectiu és compartir les darreres vivències i les eventuals propostes per millorar, si es pot, el funcionament de la Residència. Aprofitarem per oferir el llibre amb els 5 anys d'història de l'ARFA, demanant permís a l'Ajuntament per desplegar el pòster de 2 metres que ens va regalar la impremta.

2/ mirarem de contactar treballadores/cuidadores per promoure la compra (incomprensiblement baixa) del llibre històric de l'ARFA. 

3/ demanarem a les regidores Laura Seijo i Elisabeth Ruiz una trobada informal per estudiar possibles accions de divulgació de l'experiència de l'ARFA, per mirar de crear una petita xarxa de familiars de les residències de Mataró.

4/ proposarem a familiars de residències de la Comarca i del Vallès fer una trobada informal (els que vulguin i puguin) el mateix dimarts dia 25, de 7 a 9, al lloc obert habitual, la plaça de Sta Anna.

5/ mirarem de contactar periodistes per divulgar l'experiència associativa i vendre exemplars del llibre.