dissabte, 5 de novembre del 2016

Resum de la Reunió mensual amb la Directora
3 de novembre 2016

Dijous passat vàrem fer la reunió periòdica amb la Directora, i vàrem tractar aquests temes:

1/ informació sobre canvis de personal: la infermera Susana se'n va a l’antic Hospital, i serà substituïda per la infermera Inés, acompanyada per la infermera Carmen pels caps de setmana i substitucions.


2/ informació sobre diverses qüestions:

- activitats de la psicòloga: teníem pendent organitzar una sessió informativa amb la psicòloga actual, però està de baixa maternal. La suplència la farà la Cristina, que ja treballa al Consorci, i dedicarà unes 10 hores/setmana a tasques formals (històries de vida, avaluacions periòdiques que demana la Generalitat, ...), i a l’acollida dels nous residents i dels seus familiars;

- llistes d’espera per accedir a les places públiques de la Residència: la Directora ens informa bàsicament del funcionament, però es compromet a organitzar una sessió informativa oberta a tothom en les properes setmanes;

- potenciar el voluntariat: tots estem d’acord en què cal potenciar-lo, muntant probablement una campanya específica per suscitar voluntaris per la Residència. La Lea, amb la Lara i la Montse Roura hi pensaran, en parlaran i miraran de convenir actuacions amb la Carme Altaiò de la Fundació Hospital.


3/ sobre les reformes del terra del davant, per facilitar la circumvalació de la Residència i l’accés als vehicles, sembla que el CSdM està pendent d’una proposta tècnica dels serveis municipals.

En els propers dies, la Directora ens facilitarà els noms i contactes dels nous residents i dels seus familiars per poder informar-los de qui som i del què estem fent.