divendres, 21 d’octubre del 2016

Resum de la reunió amb el Gerent, la Directora i el cap dels Serveis Mèdics
19 octubre 2016

Vàrem felicitar-nos plegats per les reformes del lateral i del darrera, ben fetes en general.

De la problemàtica de la Direcció continuada i les hores de servei mèdic presencial, fa més de 18 mesos que en parlem, amb notes escrites, números, consultes al Servei d’Inspecció, sembla un problema senzill (garantir una bona direcció a ple temps) ... però la resposta és no. El Gerent ens va anunciar, de tota manera, que ens faran una proposta per augmentar la capacitat de supervisió de la Direcció ...

De les perspectives econòmiques, el 2015 hi va haver un superàvit de 48.000 euros, i sembla que hi ha contactes amb bons resultats entre Consorci i Ajuntament de cara a obtenir suport municipal per la Residència. No ens han facilitat informació útil, però sembla que la sostenibilitat de la Residència no és preocupant a curt termini.

Varem sortir de la reunió una mica desencisats, escèptics. Seguim tenint la impressió de que parlem molt però que rés no canvia, de què som encara lluny del necessari clima de cooperació franca i oberta. Malgrat tot, pensem que cal ser-hi: força residents i familiars ens diuen que la nostra sola presència ja és útil. Però hem de promoure més participació dels associats i aconseguir més capacitat de influència.

Persistirem !

Aquí teniu un resum detallat de la reunió:
(el text en format pdf us el podeu descarregar [ aquí ] )