dissabte, 16 de maig del 2020

Una petita i encoratjadora sorpresa !

No en sabíem res. Però dijous 14 el Ple Municipal (virtual) va aprovar "exportar a altres centres el model d’èxit associatiu dels familiars de la residència Sant Josep"


Mireu-ho directament [ aquí ]



L'escrit de justificació recull moltes de les nostres idees i propostes. Però potser el més rellevant són els acords concrets:

(1) En el marc de la definició i establiment d’un nou model residencial a Catalunya, creiem necessari que s’hi contempli la conveniència de promoure l’associacionisme en el si d’aquest recurs social especialitzat. Vincular-hi un nou mecanisme associatiu que complementaria la participació ja prevista per mitjà dels consells de participació existents.

(2) L’Ajuntament de Mataró contribuirà a difondre l’experiència d’èxit associatiu de la Residencia Municipal Sant Josep als altres centres residencials de la ciutat i donarà suport i difusió a la creació i desenvolupament d’ARFA’s a les residències de Mataró, sempre des del respecte a les direccions, equips professionals i familiars dels usuaris de cadascun dels centres.

(3) L’Ajuntament de Mataró demanarà a la Generalitat que impulsi el projecte a totes les residències a les quals hi té competències plenes”.

El text complert és aquest: