dijous, 4 de juliol del 2019

Aire condicionat en pana ...

L'aire condicionat de la sala gran no funciona, probablement des de mitjans de juny. I potser no era massa greu fins a finals de mes, amb les temperatures extremes. Els residents pateixen molt més que nosaltres aquesta xafogor. En vàrem parlar amb el Director dilluns dia 1, primer de mes, i ens va dir que el problema era complicat, que hi estaven treballant.


Dijous dia 4 ens va enviar un correu dient:

"que tenim una averia important, en el conducte del gas del aire condicionat, que afecta al menjador, la sala polivalent, fisio i direcció. La resta de la residencia l'aire funciona amb total normalitat. Finalment s'ha trobat la fuga i s'ha començat reparació, un cop feta, caldrà injectar el gas necessari que requereixen les màquines. Hi ha previsió de subsanar-ho aquest cap de setmana, a no se que sorgeixi algún impediment tècnic.

Mentrestant. s'ha col.locat aire acondicionat portátil + ventiladors a les sales afectades. S'ha ofert la sala de la tv de la planta baixa i el centre de dia per els nostres residents. I es segueix amb la pauta d'hidratació. A dia d'avui no s'ha donat cap incidencia médica relacionada amb la manca d'aire fresc en el menjador.

Per part de la dirección estem fent el posible per arreglar aquesta avería.
Disculpeu les molèsties."


Esperem que la setmana vinent tot estigui funcionant correctament !

AFEGIT: el DIVENDRES dia 5 sembla que ja funcionava !!!