dijous, 17 de març del 2016

Reunió amb una quinzena de residents

Ahir dimecres 16, la Lea i el Pep varen fer una reunió amb una quinzena de residents. L'objectiu: seguir explicant el què i el perquè de l'ARFA, i sobretot, conèixer de primera mà problemàtiques, propostes i expectatives.

Varem donar algunes informacions sobre la mateixa residència (propietat, gestió, l'Ajuntament, el Consorci ...), sobre els seus comptes i sobre el seu funcionament.

Els residents, en resum, varen convenir a dir-nos que:
  • el principal problema és que el metge només passa, i poc, un dia a la setmana;
  • que no saben ben bé d'on ve el menjar, que no és dolent, però que caldria millorar;
  • que la demanda d'obres per poder fer còmodament la circumval·lació, segons ens va dir la més veterana, ja ve de molt, molt, lluny ... i es notava una certa desesperança, un escepticisme envers les possibilitats de veure-la acomplerta.

Varem explicar-los que la presència de la Directora i de més atenció mèdica són reivindicacions continuades de la nostra Associació, i que seguirem demanant la consulta prèvia del projecte d'arranjament de la circumval·lació.

La impressió general és que la reunió va ser interessant, positiva, i que una majoria dels participants estaven contents de ser escoltats.

Una resident va dir-nos que hem de donar gràcies a Déu per tenir la residència que tenim, la millor de totes. I que hem de demanar-li que continuï així.